ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όχι και ιδανικό το ξεκίνημα του Uncharted στα PC

Μικρότερα νούμερα σε σχέση με τα υπόλοιπα PS games.

Τα νούμερα, καλώς ή κακώς, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και -δυστυχώς- τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως το Uncharted: Legacy of Thieves Collection αποτελεί την πιο "αδύναμη" κυκλοφορία ενός PlayStation exclusive στα PC. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω συγκριτική εικόνα βγαλμένη από το SteamDB, η συλλογή των Uncharted 4 και The Lost Legacy "βάρεσε" peak 10.851 παικτών στην πλατφόρμα της Valve, νούμερο αρκετά χαμηλό για το πρώτο ΣΚ μίας νέας κυκλοφορίας, εφόσον το αμέσως χαμηλότερο σε απόδοση, Days Gone, είχε πιάσει τους 27.450 παίκτες.

Περιπτώσεις όπως τα Marvel`s Spider-Man και God of War είχαν 6-7πλάσια επίδοση, ενώ οι τωρινοί παίκτες του δεν απέχουν πολλοί από τα games που έχουν λανσαριστεί στο PC εδώ και μήνες, αν όχι χρόνια. Προς υπεράσπιση βέβαια των δύο games, πρόκειται για το παλαιότερο IP της λίστας (αν συνυπολογίσουμε το πόσο διαφορετικό εμφανίστηκε το God of War) και είναι μάλιστα τα παλαιότερα χρονικά, εφόσον λανσαρίστηκαν στο PS4 μέσα στα 2016-17. Επομένως, αυτό πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να τα έχει παίξει κάποιος και να μην προβεί σε αγορά τους και στα PC.

Το PlayStation έχει ακόμα δύο προγραμματισμένες PC κυκλοφορίες, με το Sackboy: A Big Adventure να καταφθάνει μέσα στις επόμενες ημέρες και το Marvel`s Spider-Man: Miles Morales να έρχεται μέσα στο Νοέμβριο.

Κρίμα πάντως για το Uncharted καθότι απολαύσαμε δεόντως την PC έκδοσή του, ενώ σας είχαμε γράψει review και για την PS5 βερζιόν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88