ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

UNDEFEATED: Κυκλοφόρησε δωρεάν στο PS5 το μούφα "Superman" game

Rocksteady, πάρε χαρτί και στυλό...

Πόσα χρόνια ακούμε για υποτιθέμενα Superman παιχνίδια και καλά προερχόμενα από τα κορυφαία game studios της Warner; Επειδή κάτι τέτοιο πιθανότατα θα αργήσει πολύ να συμβεί - αν συμβεί - βολευτείτε για την ώρα με το UNDEFEATED, ένα video game που έρχεται να καλύψει το κενό του "εξωγήινος ήρωας σε τεράστια ανθρώπινη πόλη", με τον πλέον γελοίο τρόπο.

Φτιαγμένο μόλις από τρεις Ιάπωνες φοιτητές, το UNDEFEATED παίρνει το concept του Superman, αφαιρεί κάθε επίσημη ονομασία και αναφορά στον "Man of Steel", ντύνει τον πρωταγωνιστή του σαν τον Johnny Bravo, και μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε τις περιπολίες για την αντιμετώπιση του εγκλήματος. Είμαστε φυσικά παντοδύναμοι και υπερβολικά OP για κάθε human ή cyborg που ενδεχομένως τεθεί αντίπαλός μας, αφού ο κεντρικός χαρακτήρας έχει super powers που καθιστούν άνιση κάθε μάχη στην οποία αυτός συμμετάσχει. 

Τρομερή ταχύτητα, συντριπτικές γροθιές, καταστροφικές κλωτσιές, το UNDEFEATED δίνει κάθε τρόπο στον παίκτη να νιώσει Superman, προσφέροντας παράλληλα και challenges που αφορούν τη διάλυση αντικειμένων της πόλης και δοκιμασίες αποτελεσματικής πτήσης στα πρότυπα του Dragon Ball.

Ο λόγος που επανήλθε στην επικαιρότητα, γιατί είχε κυκλοφορήσει στο Steam ήδη από το 2019, είναι πως πλέον ήρθε και στο PS5 και είναι διαθέσιμο για να το παίξετε εντελώς δωρεάν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.