ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Until Dawn: Και επισήμως σε PS5 και PC μέσα στο 2024

Με μπόλικες αναβαθίσεις για γίνει το τρομακτικό τρομακτικότερο.

Όποια διαρροο-πέτρα και αν σηκώνατε τις περασμένες εβδομάδες θα ακούγατε για την επιστροφή του Until Dawn και πλέον ξεπεράστηκαν τα όποια μυστικά. Η Ballistic Moon είναι πράγματι η ομάδα που έχει αναλάβει να ανανεώσει το hit του PS4 για τη νεότερη κονσόλα της Sony αλλά και για τους υπολογιστές. Αυτό θα κάνει με τη χρήση της Unreal Engine 5 και με πολλές τεχνικές και εργαλεία, ώστε να εκσυγχρονιστεί αυτό που μας έκανε να λερώσουμε τα βρακιά μας στην ιστορία της Supermassive Games.

Αν και remaster κατά βάση, το "νέο" Until Dawn έχει υποστεί και αλλαγές που αφορούν τα μοντέλα χαρακτήρων, τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού, όπως και αρκετά VFX, για να πλησιάσει σε μία ακόμα πιο ταιριαστή, για τη ψυχαγωγία μέσω τρόμου, εμπειρία. Επίσης έχουν προστεθεί third-person camera view και contextual κίνηση χαρακτήρων, ενώ και η χρωματική παλέτα υποστεί έχει μία πιο κινηματογραφική μεταμόρφωση.

Κατά τα άλλα, φαίνεται να είναι το Until Dawn που ξέρουμε και αγαπάμε, με τα καλά και τα στραβά του κατά πάσα πιθανότητα, οπότε περιμένουμε πια την άφιξή του μέσα στη χρονιά σε PS5 και PC. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.