ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

VRR και 120Hz στο νέο update του Horizon Forbidden West

Επιτέλους κατέφθασαν δύο πολύ σημαντικές λειτουργίες..

Το νέο update του Horizon Forbidden West 1.17, προσθέτει την υποστήριξη του variable refresh rate (VRR), το οποίο συγχρονίζει τον ρυθμό των καρέ του παιχνιδιού στην οθόνη, κάτι που θεωρητικά τουλάχιστον, μειώνει την αισθητή πτώση των frames. Το VRR κυκλοφόρησε στο PS5 τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, και υποστηρίζεται από τηλεοράσεις που διαθέτουν HDMI 2.1.

Επιπλέον, προστίθεται μία λειτουργία υψηλού ρυθμού ανανέωσης (HFR), για οθόνες με 120Hz. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα τρέχει πλέον σε 120 frames per second, αλλά πως η οθόνη θα ανανεώνεται 120 φορές το δευτερόλεπτο. Ωστόσο, αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει και σε μία μικρή αύξηση των καρέ.

Τέλος, με το νέο update προστέθηκε ένα νέο mode, που ονομάζεται ‘Balanced’ και προσφέρει 40Hz, για τηλεοράσεις και monitors που μπορούν φυσικά να τα υποστηρίξουν.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88