ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το πρώτο μεγάλο update του NFS Unbound

Είναι αυτό το φιλί της ζωής;

EA και Criterion ανακοίνωσαν νέο περιεχόμενο για το Need for Speed Unbound μέσω ενός αποκαλυπτικού τρείλερ. Όπως φαίνεται το update θα επικεντρώνεται στο online κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο μέχρι πρότινος δεν ήταν και ιδιαιτέρως άξιο κάποιας αναφοράς. Το Volume 2 όπως ακριβώς ονομάστηκε απο την δημιουργό εταιρία, θα είναι διαθέσιμο στις 21 Μαρτίου για όλες τις εκδόσεις του βασικού παιχνιδιού και θα παρέχει κυρίως στους παίκτες νέους τύπους αγώνων, αυτοκίνητα, cosmetics και καινούριους τρόπους στην αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.

{youtube}6HhEs9Skzro{/youtube}

Συγκεκριμένα στο Lakeshore Online πλέον προστίθενται η αστυνομία η οποία απουσίαζε εντελώς από αυτό το mode. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα με την συμμετοχή φίλων τους να σμπαραλιάζονται ελεύθερα δίχως αύριο με τα περιπολικά της περιοχής. Σε αυτή τη λειτουργία παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα επιπλέον Endurance Events και νέα Rumble Races. Στο χάρτη της πόλης κανείς θα μπορεί να ανακαλύψει τα καινούρια 30-second Hot Laps καθώς και πληθώρα νέων challenges κάποια εκ των οποίων θα ανανεώνονται καθημερινά.

Από την αναβάθμιση δεν θα μπορούσαν να λείψουν βέβαια κάποιες νέες προσθήκες αυτοκινήτων. Την εμφανισή τους θα κάνουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι και θα μπορούν να αποκτηθούν μέσω διαφόρων challenges τα Lotus Emira Balmain Edition και το θρυλικό Nisssan Fairlady ZG 1971 σε κάποιες αρκετά ιδιαίτερες, custom εμφανίσεις.

Μια ανανέωση θα υπάρξει και στα cosmetics που αφορούν τόσο τον χαρακτήρα μας, όσο και το όχημα μας, με νέα driving effects, stickers, πόζες και ρούχα να είναι διαθέσιμα. Μια επί πληρωμή δυνατότητα θα δίνεται επίσης στούς παίκτες μιας και όλα τα collectibles που αφορούν πινακίδες, bears και street arts θα μπορούν πλέον οι χρήστες να ξεκλειδώσουν στον χάρτη τους με το αντίτιμο των 5 δολαρίων.

Η ομάδα του SAVE THE GAME μου ανέθεσε προσωπικά πρίν σχεδόν τρείς μήνες το review για το Need for Speed Unbound, τον τελευταίο racing τίτλο του δημοφιλούς franchise. Παρότι ήμουν λίγο επιφυλακτικός με το παιχνίδι γρήγορα η διαθεσή μου άρχισε να αλλάζει. Όπως ακριβώς έγραψα και στο σχετικό review εδώ, ο τίτλος δεν κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από τον προκάτοχο του ή άλλα παρόμοια παιχνίδια, διαθέτει όμως αυτή την αδρεναλίνη και την διασκέδαση που έχει κάθε arcade racing παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του. Μπορώ να πώ πως πέρα από κάποιους αγώνες και κάποιες λίγες εξτρά ώρες που κατανάλωσα με τον τίτλο πέρα των αναγκών του review, έπαψα να ασχολούμαι σχετικά γρήγορα και ειδικότερα με το αρκετά προβληματικό του online. Το νέο αυτό update φαίνεται να προσπαθεί να δώσει ένα φιλί ζωής σε ένα παιχνίδι που παρά το διασκεδαστικό του κομμάτι φαίνεται να μην ‘’κρατάει’’ το κοινό. Το αν αυτό πετύχει, μένει να το μάθουμε σύντομα.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88