ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο μείζον update για το PS5: Υποστήριξη για εσωτερικό SSD και 3D Audio στις τηλεοράσεις

Διαθέσιμο για download αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να κατεβάσετε μείζον firmware update για το PS5 σας αυτή τη στιγμή.

Το PS5 software version 21.02-04.00.00 κυκλοφόρησε και ζυγίζει περίπου 914MB. Πρόκειται για το μεγαλύτερο patch ως σήμερα και φέρνει διάφορες βελτιώσεις και διευκολύνσεις στην πλοήγηση των διάφορων κοινωνικών λειτουργιών του συστήματος, καθώς και νέες δυνατότητες.

Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή είναι πως πλέον μπορείτε να επεκτείνετε τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας με οποιοδήποτε συμβατό Μ.2 SSD. Αυτό σημαίνει πως, αν αποφασίσετε να κάνετε την «επέμβαση», δε χρειάζεται πια να αποθηκεύετε τα μισά σας games σε εξωτερικό HDD και να μπαίνετε σε δίλλημα για το ποια θα κρατήσετε στον ένα και ποια στον άλλο. Προσοχή, βεβαιωθείτε σχετικά με τη συμβατότητα προτού αγοράσετε καινούριο δίσκο SSD.

Επιπλέον, το τελευταίο update στο firmware του PS5 ενεργοποιεί τη δυνατότητα για 3D audio μέσω των ηχείων της τηλεόρασής σας, που σημαίνει ότι τα ακουστικά δεν είναι πλέον απαραίτητα για να απολαύσετε ένα πιο τρισδιάστατο ηχοτοπίο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

Χάρη σε μία ακόμη ευχάριστη αλλαγή, πλέον θα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε μεταξύ των PS4 και PS5 εκδόσεων του ίδιου παιχνιδιού στην αρχική σας οθόνη, καθώς θα εμφανίζονται σε ξεχωριστό εικονίδιο με διευκρινιστική ένδειξη.

Διαβάστε τις αλλαγές αναλυτικά στο PlayStation.Blog ή δείτε το trailer της ανακοίνωσης που κυκλοφόρησε η Sony (ή και τα δύο δε μας πέφτει λόγος).

{youtube}JcpCjXiA47I{/youtube}

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88