ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεγάλες αλλαγές φέρνει το update του Returnal

Photo mode και εκπλήρωση ευχών.

Εντελώς απροειδοποίητα η Housemarque κυκλοφόρησε το 2.0 patch του Returnal, το οποίο εισάγει στο παιχνίδι δύο πολύ σημαντικά features. Ας ξεκινήσουμε με την πιο hot εισαγωγή, αυτή του "Suspend Cycle" βάσει του οποίου θα μπορείτε να αναστείλετε τη λειτουργία του παιχνιδιού στη μέση ενός run και να συνεχίσετε από εκεί και αφότου κλείσετε την κονσόλα σας. Πρόκειται για μία quality of life επιλογή για την οποία παρακαλούσαν καιρό τώρα οι fans του Returnal τη Sony και η ευχή τους πραγματοποιήθηκε, τουλάχιστον στο περίπου.

Η Housemarque ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να χαλάσει την εμπειρία του παιχνιδιού, ούτε την πρόκληση που προσφέρει, για αυτό το Suspend Cycle δεν θα λειτουργεί ως save game, αλλά ως ένα αναλώσιμο save file μίας χρήσης που θα διαγράφεται αφότου επιστρέψετε στο σημείο αποθήκευσης και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά στο ίδιο run, ούτε να επιστρέψετε σε αυτό μελλοντικά. Πολύ σωστή προσέγγιση για να μην καταστραφεί το νόημα του Returnal, ενώ τονίστηκε πως δεν θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια των boss-fights, first person sequences και έντονων στιγμών μάχης.

{youtube}CmBcI_9Bui0{/youtube}

Η δεύτερη προσθήκη αφορά το photo mode, που για κάποιους μπορεί να είναι αδιάφορο, για εμάς όμως που λατρεύουμε το digital photography αποτελούσε διακαή πόθο. Και αυτό που βλέπουμε στο παραπάνω trailer μόνο να μας εκστασιάσει μπορεί, αφού είναι προφανές πως μπορούμε πια να δημιουργήσουμε φανταστικά στιγμιότυπα και λήψεις. Για όσους ακόμα να αγοράσουν το παιχνίδι, ρίξτε μία ματιά στο video review μας και πιθανότατα θα πειστείτε.

{youtube}ZrQA6Un-k9U{/youtube}

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88