ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Βάλτε το update του Warzone 2.0 να κατεβαίνει γιατί είναι τεράστιο

Όλα έτοιμα για την κυκλοφορία του!

Σήμερα είναι η ημέρα που ξεκινά μία νέα εποχή για το Warzone, εφόσον η 2.0 έκδοση του παιχνιδιού θα γίνει διαθέσιμη από την Activision. Για την ακρίβεια, ένα patch που αγγίζει τα 70GB έχει ήδη μοιραστεί σε όσους παίζουν το δημοφιλές Battle Royale σε κονσόλες, επομένως τσεκάρετε αν θα σας έρθει αυτόματα ή αν πρέπει να κάνετε χειροκίνητα έλεγχο για ενημέρωση.

Το Warzone 2.0, με τον χάρτη Al Mazrah, θα γίνει live και playable στις 20:00 ώρα Ελλάδος, οπότε έχετε λίγες ώρες να το κατεβάσετε προτού είναι και επισήμως διαθέσιμο παγκοσμίως. Ευελπιστούμε να έχετε καλές γραμμές γιατί τα 70GB είναι περισσότερα από το μέσο παιχνίδι κονσόλας.

Η διαθεσιμότητα του update είναι βέβαιοι για όσους έχουν στην κατοχή τους το Modern Warfare II, το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς και από στιγμή σε στιγμή το περιμένουμε και μεμονωμένα.

Δείτε επίσης το review μας για το Call of Duty: Modern Warfare II.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88