ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Valve ετοιμάζει φορητή κονσόλα

Που θα μοιάζει με το Switch.

Το δημοσιογραφικό μέσο Ars Technica αναφέρει πως η Valve αναπτύσσει μία φορητή κονσόλα τύπου Nindendo Switch, που μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να λανσαριστεί στα τέλη της τρέχουσας χρονιάς. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως εντοπίστηκε αλλαγή στον κώδικα της τελευταίας έκδοσης του Steam client, που αναφέρει μία νέα συσκευή με όνομα SteamPal.

Σύμφωνα με πηγές του ίδιου μέσου, το SteamPal είναι ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής, βασισμένος στο λειτουργικό σύστημα Linux και με παρόμοια χειριστήρια σαν αυτά του Nintendo Switch. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα σύνδεσης σε μεγαλύτερες οθόνες μέσω USB Type-C, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει ειδική βάση όπως υπάρχει στην κονσόλα της Nintendo.

Νωρίτερα στη Νέα Ζηλανδία ο ιδρυτής της Valve Gabe Newell ρωτήθηκε αν το Steam θα μεταφερθεί στις κονσόλες ή θα παραμείνει ως έχει. Η απάντηση του ήταν πως: "Θα έχετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με αυτό στο τέλος του τρέχοντος έτους και δεν θα είναι η απάντηση που περιμένετε". Ένας χρήστης δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στο Reddit, όπου και στην συνέχεια διαγράφτηκε.

Πηγή: Polygon

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88