ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Vampire Survivors: Το εθιστικό roguelike έρχεται σε PS4/PS5 πολύ σύντομα

Και ποιος να του αντισταθεί!

Αν έχετε μόνο κάποιο PlayStation στη ζωή σας πιθανό να γλιτώσαμε από το "κόλλημα" που ονομάζεται "Vampire Survivors". Από τις 29 Αυγούστου, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που άπαξ και ξεκινήσετε να υποδέχεστε στη ζωή σας δύσκολα θα του ξεφύγετε. 

Μπορεί να ακουγόμαστε υπερβολικοί, αλλά το indie-hit της poncle γίνεται σύντομα διαθέσιμο και σε PlayStation κονσόλες και αυτό σημαίνει πως θα πολλαπλασιάσει το κοινό που θα κάθεται με τις ώρες από πάνω του, να παλεύει με αμέτρητα κύματα εχθρών και φυσικά χωρίς κανένα... βαμπίρ.

Έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία σε PC και Xbox, πρόσφατα απορρόφησε και το κοινό του Switch και, όσο και αν δεν σας γεμίζει το μάτι, σας διαβεβαιώνουμε πως αν το δοκιμάσετε κινδυνεύετε να μην μπορείτε να το αφήσετε!

Άλλωστε, δεν κοστίζει πολύ να το βάλετε στη συλλογή σας αφού, όπως λένε και οι δημιουργοί του στο παρακάτω τρέιλερ, έχει τιμή παρόμοια με μία... τορτίγια με κοτόπουλο.

Αν είστε fans των roguelike και δεν το παίξατε αλλού, υπόψιν σας αρχικά πως θα βγει σε PS4/PS5 στις 29 Αυγούστου, όπως και ότι, πέραν των αστεϊσμών, έχει πάρει δεκάδες βραβεία και τον τίτλο του GOTY στα BAFTA Games Awards 2022.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.