ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Velvet Veil αντί για Bloodborne 2 από την FromSoftware

4chan μεν, άκουσον δε...

Συνήθως είμαι επιφυλακτικός όταν ακούω πως μία φήμη σκάει μέσω 4chan, αφού στο 99% των περιπτώσεων τις γράφουν τυχαίοι, όμως ο συγκεκριμένος leaker είναι σχετικά αξιόπιστος. Ο άνθρωπος που μας είχε μιλήσει πρόωρα για τα Sekiro και Elden Ring ισχυρίζεται πως στη FromSoftware έχει κι άλλο project στα σκαριά πέραν του Elden Ring με κωδική ονομασία "Velvet Veil".

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν πνευματικό διάδοχο του Bloodborne που προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει εντός του 2022, αλλά πήρε παράταση για το 2023, λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, θα είναι PS5 exclusive, αφού η Sony φέρεται να πίεσε πολύ τον Miyazaki για να δώσει κάποια συνέχεια στη κληρονομιά που άφησε το Bloodborne.

Ας μείνουμε επιφυλακτικοί, πάντως θα είναι πολύ ενδιαφέρον direction, αν εν τέλει ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι. Όσοι ήθελαν το Bloodborne 2 όμως...ας κλείσουν τα αυτιά τους.

Πηγή: Reddit

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88