ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σύντομα έρχεται το video game του Demon Slayer

Δύο story arcs για τον Tanjiro.

Η SEGA εκμεταλλεύτηκε την τεράστια επιτυχία του manga Demon Slayer και έδωσε το πράσινο φως για την υλοποίηση ενός ομώνυμου video game με υπότιτλο "The Hinokami Chronicles". Στο πρώτο video game adaptation του δημοφιλέστατου manga/anime, θα δούμε δύο κομμάτια ιστορίας γύρω από τον πρωταγωνιστή Tanjiro Kamado. 

Τα Unwavering Resolve και Mugen Train arcs θα περιλαμβάνουν τα γεγονότα της όλης πλοκής, ενώ στο trailer που προβλήθηκε στο State of Play είδαμε πλάνα third-person μάχης και εξερεύνησης στα τοπία που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στο πρόσφατο best-seller. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την CyberConnect2, γνωστή για τη δουλειά της στη σειρά Naruto: Ultimate Ninja Storm, από το οποίο υπάρχει σαφέστατη επιρροή και σε αυτή της την προσπάθεια.

Δείτε το τρέιλερ:
{youtube}MP0lp6YQV0g{/youtube}

Η πλήρης ονομασία του είναι Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles και θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου για PC και κονσόλες, ως cross-gen κυκλοφορία.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88