ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στον voice actor του Kratos οφείλεται η καθυστέρηση του Ragnarok

Τα προβλήματα υγείας του δυσκόλεψαν τη διαδικασία.

Σε βαθιά δημόσια εξομολόγηση προέβη ο Christopher Judge, ο άνθρωπος που χαρίζει την άκρως αρρενωπή φωνή του στον Kratos του God of War από τον τίτλο του 2018 και ύστερα. Σύμφωνα με το tweet που δημοσίευσε, απευθύνθηκε σε όλους τους fans του franchise ισχυριζόμενος πως ο ίδιος αποτελεί τον βασικότερο λόγο της αναβολής στην ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarok. Ο λόγος είναι μία σειρά θεμάτων υγείας που οδήγησαν τον ίδιο στο χειρουργείο για επέμβαση στα πλευρά, την πλάτη και το γόνατο αφού, όπως διευκρίνισε, δεν μπορούσε να περπατήσει καν. 

Αυτή η σειρά εγχειρήσεων ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2019 και τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σίγουρα δυσκόλεψε τη Sony Santa Monica στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, εφόσον το motion capturing και η καταγραφή των voice lines είναι θεμελιώδη αρχεία που χρειάζονται στη διάθεσή τους ώστε να προχωρήσουν. Φυσικά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κατανόηση που του έδειξε το studio, μεταφέροντας τη συζήτηση και στο νέο director του God of War Ragnarok, τον Eric Williams.

Για αυτόν ο Chris Judge βγήκε να δηλώσει πως ήταν πολύ επιφυλακτικός, αφού δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα να μην σκηνοθετήσει ξανά ο Cory Barlog το παιχνίδι, όμως κατόπιν όλου αυτού του ταξιδιού προς ολοκλήρωση του development τον θεωρεί παραπάνω από άξιο για αυτή τη θέση, αν κρίνουμε από τις ένθερμες δηλώσεις του: "Ο Barlog μου είπε στο Tribeca Games Festival ότι δεν θα αναλάβει το sequel. Παραιτήθηκα (χωρίς πλάκα). Με ρώτησε αν τον εμπιστεύομαι (ναι), μου είπε πως ο Eric είναι θηρίο. Του είπα το καλό που του θέλω... Ενημέρωση: ο Eric Williams είναι *** θηρίο!"

Όλη αυτή η συγκινητική αλληλουχία τιτιβισμάτων προέκυψε από την βράβευση του God of War (2018) ως το κορυφαίο video game όλων των εποχών σύμφωνα με το κοινό του IGN.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88