ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το VR mode του Resident Evil Village θα έρθει μαζί με το PS VR2

Θα το συνοδεύσει στις 22 Φλεβάρη.

Το αναμενόμενο φαίνεται να έχουν συμφωνήσει οι Sony και Capcom για την VR εκδοχή του RE Village. Το mode της εικονικής πραγματικότητας, που έχει ανακοινωθεί καιρό τώρα, θα είναι έτοιμο κατά το λανσάρισμα του νέου VR headset του PlayStation στις 22 Φεβρουαρίου του 2023. Μάλιστα, θα αποτελέσει δωρεάν επιλογή για όσους έχουν ήδη αγοράσει το Resident Evil Village ή την πιο πρόσφατη Gold Edition αυτού.

Το Resident Evil 7: Biohazard είχε πολύ καλή VR υλοποίηση, ενώ η αντίστοιχη έκδοση του Village για το PS VR2 αναμένεται ακόμα θεαματική, χάρις στην ισχύ του επερχόμενου περιφερειακού. Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο του PS Blog, το παιχνίδι θα υποστηρίξει την έξοδο 4K HD (2000×2040 per eye), με τα οπτικά αποτελέσματα να αναμένονται φωτορεαλιστικά. Αυτό στο οποίο θα υπερτερεί το Village έναντι του RE7 είναι η χρήση των Sense controllers, εφόσον το τελευταίο έπρεπε αναγκαστικά να παιχτεί με χειριστήριο, τη στιγμή που το Villageυπόσχεται να μας βυθίσει στο immersion με τεχνολογίες ανάλογες αυτών του DualSense.

Μετά, λοιπόν, το Horizon Call of the Mountain το Resident Evil Village VR θα είναι ακόμα μία τεράστια launch επιλογή όταν με το καλό έρθει το PS VR2 σε δύο περίπου μήνες.

Δείτε επίσης το review μας για το Resident Evil Village, όπως και για την πρόσφατη Gold Edition του παιχνιδιού.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88