ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Άρρωστα" τα πρώτα νούμερα συνολικών παικτών του Warzone 2.0

Σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Το "νέο" Warzone ήρθε για να μείνει, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του. Η Activision γιορτάζει το γεγονός ότι μέσα σε 5 ημέρες κυκλοφορίας του μεγάλου update έχει μετρήσει πάνω από 25 εκατομμύρια διαφορετικούς παίκτες που βούτηξαν στον χάρτη Al Mazrah. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα τεράστιο ορόσημο που ξεπεράστηκε με άνεση, εφόσον λίγο το hype, λίγο το καθιερωμένο κοινό και λίγο το DMZ, όλα δείχνουν να έπαιξαν τον ρόλο τους στην επιτυχία που ήδη σημειώνει.

Η περίπτωση του Call of Duty: Warzone και τώρα του Warzone 2.0 έχει αποδειχθεί "χρυσή" για την Activision, αν και free-to-play στο βασικό του κομμάτι, γεγονός που της επιτρέπει να πάρει τον χρόνο της με το νέο installment, εφόσον φημολογείται πως δεν θα έχουμε νέα κυκλοφορία μέσα στο 2023. Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο, το παιχνίδι δεν έχει πραγματοποιήσει το ιδανικότερο launch από άποψη λειτουργικότητας, αφού μέχρι και σήμερα ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα στους servers του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88