ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

WB Games: Καμία σχέση με live-service το παιχνίδι Wonder Woman

"Τελειώνει" τις φήμες η Monolith.

Οι δημιουργοί των Middle-Earth παιχνιδιών (Shadow of Mordor/War) και κατασκευαστές του επερχόμενου Wonder Woman παιχνιδιού καταδίκασαν κάθε φημολογία που θέλει το φιλόδοξο DC project του να έχει games-as-a-service επιρροές. Εξαιτίας ορισμένων αγγελιών εργασίας πολλοί πάτησαν τη φάκα και αναπαρήγαγαν το ότι ίσως το παιχνίδι με πρωταγωνίστρια την ηρωίδα Diana θα είναι live-service τίτλος κατά κάποιον τρόπο, κάτι που σύμφωνα με τη Monolith Productions κάθε άλλο παρά ισχύει.

Παρακάτω η απάντηση που έδωσαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού στο IGN:

"Το Wonder Woman είναι ένα single-player action-adventure παιχνίδι σε έναν δυναμικό ανοιχτό κόσμο. Αυτή η εμπειρία τρίτου προσώπου θα επιτρέψει στους παίκτες να γίνουν η Diana της Themyscira και παρουσιάσει μία αυθεντική ιστορία του DC Universe, περιλαμβάνοντας επίσης το Nemesis System. Το Wonder Woman δεν σχεδιάζεται ως live-service (τίτλος)".

Ξεκάθαρη, λοιπόν, η Monolith ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο και άκυρος συναγερμός. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ότι έχουμε να ακούσουμε για αυτό από όταν ανακοινώθηκε πίσω στα The Game Awards του 2021, ενώ μικρή επαναφορά του ονόματός του πραγματοποιήθηκε κατά την πρόσληψη της Mila Pavlin στον accessibility τομέα από την ομάδα του God of War.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.