ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το The Witcher γίνεται remake μέσω της Unreal Engine 5

Και πολύ άργησε μία τέτοια κίνηση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις αρχές του Οκτωβρίου, η CD Projekt Red ετοιμάζει πολλαπλά παιχνίδια στο σύμπαν του Witcher περιλαμβάνοντας και μια νέα τριλογία, με το κωδικό όνομα Canis Majoris να ανήκει πλέον στο remake του παιχνιδιού που τα ξεκίνησε όλα.

 

Από μεριάς της, η πολωνική εταιρεία μας ενημερώνει πως θα αργήσουμε να μάθουμε κάποιο νέο επάνω στον τίτλο καθώς είναι ακόμα στην αρχή της ανάπτυξης του και δεν θέλουν να βιαστούν καθόλου. Στο τιμόνι του οδηγού βρίσκεται η πολωνική Fool’s Theory, στούντιο που έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το σύμπαν του Witcher επομένως δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας το συγκεκριμένο γεγονός. Η CDPR θα διατηρήσει τον ρόλο του creative supervisor.

Αρκετά χαμόγελα πρέπει να προκλήθηκαν με αυτή την ανακοίνωση έχοντας πλέον την ευκαιρία όσοι δεν είχαν ασχοληθεί με τον original τίτλο να το «ζήσουν» στη καλύτερη μορφή του, ενώ οι μυημένοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναεπιστρέψουν στα πρώτα βήματα του Geralt.

 

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88