ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ίσως μάθαμε ποιος θα παίξει τον Wolverine του PS5

Ηθοποιός με πολύ "βαρύ" βιογραφικό.

Μπορεί το αρχικό υλικό να έχει πιάσει 10 βδομάδες δημόσιας παρουσίας, όμως οι πρόσφατες κινήσεις του ηθοποιού υπό συζήτηση στα social media είναι αυτές που ίσως μας αποκάλυψαν τον ρόλο στον οποίο αναφερόταν. Ο λόγος για τον Steve Blum, για έναν ηθοποιό με αρκετά γεμάτο CV στην υποκριτική, τόσο σε ταινίες και σειρές όσο και σε video games. Πριν σχεδόν τρεις μήνες είχε δημοσιεύσει ένα video (link εδώ) στο οποίο βρισκόταν μέσα σε mocap στολή, σε ένα στούντιο καταγραφής και ανέφερε πως ολοκλήρωσε ένα session για ένα video game για το οποίο δεν μπορεί να μιλήσει, έχοντας υπογράψει NDA. Από τότε είχαν ξεκινήσει οι θεωρίες, αλλά τις τελευταίες μέρες τον είδαμε να κάνει likes και μετά να τα... παίρνει πίσω. Πού τα έκανε; Σε απαντήσεις χρηστών που ήλπιζαν να είναι ο ηθοποιός πίσω από την ερμηνεία του Wolverine στο παιχνίδι της Insomniac Games. 

Τόσο το γεγονός ότι αφαίρεσε τα likes αφότου εντοπίστηκε, όσο και η προϊστορία του με τον ήρωα στο Marvel`s Midnight Suns, οδήγησε αρκετούς fans στο να εικαστούν πως αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του PS5, που - δυστυχώς - έχουμε να δούμε από το teaser trailer του το 2021. Δεν αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο, εφόσον έχουμε και το παράδειγμα του Yuri Lowenthal, που επίσης διατήρησε τον ρόλο του ως Spider-Man στο παιχνίδι της Firaxis, πέραν της breakthrough παρουσίας του στο Marvel`s Spider-Man και το Marvel`s Spider-Man: Miles Morales. 

Σε περίπτωση που σας ταιριάζει ή σας αρέσει αυτή η εξέλιξη, θα ήθελα βέβαια να σας προειδοποιήσω αρχικά πως μιλάμε για έναν ηθοποιό που μετέχει σε 3-4 games ετησίως, όπως και ότι έχει έναν ακόμη μεγάλο ρόλο που - λογικά - τον περιμένει, αυτόν του Sub-Zero. Πριν λίγες μέρες είχαμε την αφελή αποκάλυψη του Mortal Kombat 12 από στέλεχος της WB, οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το γύρισμα στο οποίο αναφέρεται στο βίντεο αφορά τον Kuai Liang (το πραγματικό όνομα του Sub-Zero), χαρακτήρα που έπαιξε τόσο στο Mortal Kombat X όσο και στο Mortal Kombat 11 με τεράστια επιτυχία. Στο Midnight Suns πάντως ήταν πάρα πολύ καλός ο Wolverine, οπότε πιστεύουμε πως με την καθοδήγηση του Brian Horton και της Insomniac θα μπορούσε να εκτοξεύσει την ενσάρκωση του fan-favorite μεταλλαγμένου.

Υ.Γ. : Μακάρι να γεράσει άσχημα αυτό που θα πω, αλλά όσοι ελπίζετε να δείτε τον Hugh Jackman να παίζει την video game εκδοχή του Wolverine... αλλάξτε πλευρό.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88