ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

WWE 2K23: Αποκάλυψη του παιχνιδιού με John Cena στο εξώφυλλο

Μπορείτε να το δείτε όμως;

Εφόσον ήδη είχε διαρρεύσει, η 2K Sports δεν χρειάστηκε να ετοιμάσει κάποια εκτενή παρουσίαση για το νέο παιχνίδι WWE, αντ` αυτού μας πρόσφερε ένα σύντομο teaser του παιχνιδιού, άσχετα που η κυκλοφορία του απέχει δύο μόλις μήνες. Σε αυτό πρωταγωνιστεί μία πολύ εμβληματική φιγούρα του κατς, ο John Cena, που επιστρέφει στο ring μετά το τεράστιο side quest ηθοποιίας που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια. Αξιοποιώντας το "You can`t see me!" meme που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, το τρέιλερ μας καλεί πρωτίστως να δούμε και στη συνέχεια να παλέψουμε τον John Cena, που θα φιγουράρει στο εξώφυλλο κάθε έκδοσης του WWE 2K23 (Standard, Deluxe, Icon).

{youtube}3vG2p-eSXxA{/youtube}

Στη τόσο σύντομη διάρκεια του teaser δεν προλαβαίνουν να χωρέσουν περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά στο περιεχόμενό του, ωστόσο θα θέλαμε πολύ να δούμε το περσινό mode που εξιστορούσε την πορεία του προηγούμενου ambassador, Rey Mysterio, να επιστρέφει αυτή τη φορά για τον JC. Μιλάμε για μία persona που κουβαλά πολλές ατάκες, πολλά finishers και αξιομνημόνευτες στιγμές για το WWE σύμπαν.

Το παιχνίδι θα είναι ξανά cross-gen, κοινώς θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 17 Μαρτίου.

Μέχρι την επόμενη φορά και όταν έχουμε περισσότερα για το WWE 2K23 ας φωνάξουμε μαζί: "AND HIS NAME IS..."

UPDATE: Μέσω ενός δελτίου τύπου ενημερωθήκαμε για ορισμένα modes και παροχές του παιχνιδιού! Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκαν άμεσα οι ελπίδες μας να ζήσουμε την καριέρα του John Cena μέσα από το MyShowcase! Συγκεκριμένα θα ακούσουμε λόγια και θα αναπαραστήσουμε αγώνες που οδήγησαν τον τεράστιο αυτό αθλητή στην κατάκτηση του ring για πολλά χρόνια. Παράλληλα, η Visual Concepts υπόσχεται τη γνωριμία μας με τα WarGames, μία fan-favorite προσθήκη που θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι και θα επιτρέπει 3v3 αλλά και 4v4 μάχες (και σε multiplayer) σε δύο πλαϊνές αρένες κλεισμένες σε ένα κλουβί.

Τα MyGM, MyFACTION, MyRISE και Universe επιστρέφουν ανανεωμένα και με μικρές προσθήκες, που θα προσφέρουν προϋποθέσεις μακροζωίας για το παιχνίδι, για όσους θέλουν να το απολαύσουν ολόκληρη τη χρονιά ακολουθώντας τις ενημερώσεις του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88