ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξανα-ανακοινώθηκε το Prince of Persia: The Sands of Time Remake για το 2026

Πολλά νέα για την 35η επέτειο της σειράς!

Ίσως το πιο ιστορικό franchise της Ubisoft Originals λίστας φέτος ξεπερνά ακόμα ένα ορόσημο, κάτι που έχει ήδη εορταστεί με τις κυκλοφορίες των Prince of Persia: The Lost Crown και The Rogue Prince of Persia. Πήραμε μικρά updates για αμφότερα στο Ubisoft Forward που θα σχολιάσουμε σε λιγάκι, ωστόσο ανάμεσά τους ξεχώρισε η νέα ανακοίνωση γύρω από το Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Χαρακτηρίζοντάς το "timeless", αναφερόμενη φυσικά στο concept του χρόνου που αφορά το παιχνίδι, η Ubisoft μας έδωσε ένα σύντομο teaser trailer που επιβεβαιώνει τη συνέχεια του development και το πλάνο της να το κυκλοφορήσει μέσα στο μακρινό 2026. Στο βίντεο δεν βλέπουμε κάτι παραπάνω από ένα λιωμένο κερί να ανακτά την ακεραιότητά του, όντας ξανά καθαρό reference στο πώς ο Prince θα χρησιμοποιεί το Dagger of Time για να γυρίζει πίσω τον χρόνο. Υπενθυμίζουμε πως πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της ανάπτυξής του έχει αναλάβει η Ubisoft Montréal.

Προφανώς δεν ήταν έτοιμη να μας δείξει κάτι περισσότερο και το παιχνίδι απέχει ακόμα πολύ, οπότε συμβιβαστήκαμε με ό,τι καινούριο θα υποδεχθούν τα έτερα δύο Prince of Persia games. 

Το πιο πρόσφατο The Rogue Prince of Persia αναμένει σύντομα το Temple of Fire Update, που θα ενισχύσει το συνολικό περιεχόμενο του παιχνιδιού με το ομώνυμο, νέο biome, με νέους εχθρούς και νέα όπλα που βρίσκουμε τυχαία ανά run. Η συγκεκριμένη θα είναι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση που θα δεχθεί το παιχνίδι της Evil Empire μετά το δυνατό του ξεκίνημα στο Steam Early Access.

Την τιμητική του είχε και το Prince of Persia: The Lost Crown που επίσης είχε νέο δωρεάν update να ανακοινώσει, ονόματι Divine Trials. Αυτό περιλαμβάνει νέα combat challenges, ανανεωμένα bosses καινούρια puzzle και platform challenges, ενώ θα μας επιτρέπει να συλλέξουμε νέα amulets και outfits για τον Sargon. Τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει ένα story DLC με όνομα "Mask of Darkness".

Το remake του The Sands of Time ήταν αυτό που έκλεισε τα του Prince of Persia στην παρουσίαση της Ubisoft, αφήνοντας πολύ ευχαριστημένο το κοινό.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.