ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο Xbox app καταργεί την ανάγκη της κονσόλας

Στις τηλεοράσεις Samsung έρχεται το Game Pass.

Μία πολύ σημαντική λειτουργεία ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση της στις 30 Ιουνίου, αφού από τότε και μετά σε 27 χώρες οι Samsung Smart TV του 2022 θα διαθέτουν ως εφαρμογή το Xbox Game Pass. Τα παιχνίδια που διαθέτει η βιβλιοθήκη της υπηρεσίας θα παίζονται μέσω cloud, κάτι που σημαίνει πως το γρήγορο ίντερνετ είναι απαραίτητο, χωρίς όμως να είναι χρειάζεται να υπάρχει κάποια κονσόλα.

Τα μέλη του Xbox Game Pass θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια της υπηρεσίας, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να παίζουν Fortnite δωρεάν.

Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν ένα Bluetooth χειριστήριο για να παίζουν, όπως το ασύρματο χειριστήριο του Xbox, το DualSense αλλά και το Amazon Luna pad, και επίσης θα υποστηρίζονται Bluetooth ακουστικά.

Σε μία πρόσφατη δήλωση της η Microsoft, είχε αναφέρει πως σκοπεύει να φέρει την εφαρμογή Xbox στις τηλεοράσεις, ενώ έχει ως στόχο να επεκτείνει την συνεργασία της και με άλλες εταιρείες.

Πηγή: Xbox Wire

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88