ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σύντομα στα Xbox Game Pass και EA Play το Battlefield 2042

EA και DICE αποκαλύπτουν τα πλάνα τους.

H DICE ανακοίνωσε την προσθήκη του Battlefield 2042 στα Xbox Game Pass Ultimate και EA Play στο εγγύς μέλλον. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε αυτές τις υπηρεσίες με την έναρξη της πρώτης σεζόν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του studio στο ενημερωτικό βίντεο ανάπτυξης παρακάτω.

{youtube}ILzSJehTK7Q{/youtube}

Η τρίτη σεζόν θα παρουσιάσει έναν νέο Specialist Character, ένα νέο battle pass, περισσότερο Portal περιεχόμενο και επιπλέον Events."Είμαστε μόνο λίγες εβδομάδες μακριά από την έναρξη του τρίτου κύκλου. Αυτήν τη σεζόν θα μας δείτε να οδεύουμε προς ένα καινούριο «Battlefield», σε μια τοποθεσία που πάντα θέλαμε να συνειδητοποιήσουμε, αλλά δεν το έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στα 20 χρόνια δημιουργίας των παιχνιδιών της σειράς", ανέφερε η DICE μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του παιχνιδιού.

Η EA επιπλέον σχολίασε ότι η τέταρτη σεζόν είναι επίσης στα σκαριά και ότι η DICE ήδη εργάζεται για νέο περιεχόμενο το οποίο θα έρθει μετά από το 2023. Στο βίντεο παρουσιάζεται επίσης το υποσχόμενο Expert rework, το οποίο θα φέρει βασικά το παιχνίδι λίγο πιο κοντά σε μία κλασική εμπειρία Battlefield με τέσσερις γνωστές κατηγορίες. Το βίντεο δείχνει επίσης τους ανανεωμένους χάρτες Manifest και Breakaway και επισημαίνει τα νέα όπλα που είναι καθοδόν.

Ένα άλλο μεγάλο νέο για το Battlefield 2042, είναι ότι η EA έχει προγραμματίσει μια σειρά από περιόδους όπου το παιχνίδι θα είναι δωρεάν οι οποίες ξεκινούν το Δεκέμβριο. Προφανώς, όλο το περιεχόμενο των battle pass μπορεί να ξεκλειδωθεί κατά τη διάρκεια των περιόδων ελεύθερης πρόσβασης και όλες οι αγορές και η πρόοδος που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτών, θα εξακολουθούν να υπάρχουν σε περίπτωση αγοράς του game.

Η μέχρι τώρα πορεία του Battlefield 2042 δεν ήταν η ιδανική. Παίχτες να ζητούν refunds, αναβολή της πρώτης σεζόν, έλλειψη περιεχομένου, τεχνικά προβλήματα, και πολλά άλλα ακόμη θέματα δεν ξεγράφονται. Μία αναπάντεχη αποτυχία, ένα παιχνίδι που δεν κατάφερε να δικαιώσει το Hype. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να υπάρξουν βελτιώσεις, και να γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις που έταξε στους gamers οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό. Φαίνεται μάλλον πως αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους δημιουργούς οι οποίοι προσπαθούν τώρα να γυρίσουν το χαρτί. Θα τα καταφέρουν όμως;

 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88