ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Xbox Partner Preview: Την Πέμπτη το επόμενο show με Like a Dragon και άλλα

Με trailers από επερχόμενα third-party games του Xbox!

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αλλαγής του επικεφαλής των Xbox Game Studios, με τον Craig Duncan να ετοιμάζεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, το Xbox ανακοινώνει και ένα νέο showcase, το οποίο μάλιστα έρχεται και πολύ σύντομα. Ο λόγος για το Xbox Partner Preview, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, το οποίο θα εστιάζει σε νέα third-party games, που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα στο Xbox. 

Έγινε γνωστό πως στο show θα περιλαμβάνονται νέα trailers αναμενόμενων παιχνιδιών, όπως των Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii και Wuchang: Fallen Feathers, ενώ θα κάνει την εμφάνιση του και το νέο DLC του Alan Wake 2 με ονομασία The Lake House. Σίγουρα θα εμφανιστούν και άλλα παιχνίδια, για τα οποία βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμα. 

Πάντως, δεν νομίζουμε πως θα υπάρξει κάποια νέα ενημέρωση από first-party studio του Xbox, καθώς το συγκεκριμένο show επικεντρώνεται στους συνεργάτες του. Τέλος, η μετάδοση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσω YouTube και Twitch στα επίσημα κανάλια του Xbox.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.