ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προσφορά για το Xbox Series S και στην Ελλάδα λόγω Black Friday

Καλή περίπτωση για κονσόλα.

Το Xbox Series S ήταν και σε φυσιολογική ροή μία πολύ value-for-money επιλογή, ειδικά συνδυαζόμενο με το Xbox Game Pass. Πλέον που διατίθεται προσωρινά στην αγορά με 60€ έκπτωση, ίσως κλείσει το μάτι σε ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του gaming κοινού που πιθανότατα έψαχνε μία πολύ οικονομική ευκαιρία για να μπει στη νέα γενιά. Από την άλλη, για τους κατόχους PlayStation ή Swich, ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία να πάρουν και μία back-up κονσόλα, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν και τα Xbox exclusives.

Η λευκή κονσόλα της Microsft βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά, λόγω Black Friday, και θα κοστίζει για τις επόμενες ημέρες 249€, όπως ήδη μπορείτε να βρείτε σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως τα Public και Πλαίσιο. Τον υπόλοιπο χρόνο η μινιόν αυτή next-gen κονσόλα κοστίζει 309€ στη χώρα μας, ενώ σε καταστήματα του Skroutz παίζει λίγο κάτω των 300€, οπότε υπάρχει πράγματι προσφορά που θα αξίζει για πολλούς.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88