ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ενδεχόμενο αναβάθμισης του χειριστηρίου των Xbox Series X|S

Επηρεασμένο από το DualSense.

Στη νέα γενιά κονσολών η Sony αποφάσισε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το χειριστήριο της για το PlayStation. Είδαμε και βιώσαμε καινοτομίες που δεν περιμέναμε, όπως το haptic feedback και τα adaptive triggers, ενώ δεν είναι μυστικό πως όσοι πιάνουν το DualSense έχουν μόνο καλά λόγια να πουν, ακόμα και όσοι είναι από το αντίπαλο στρατόπεδο. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer μίλησε κολακευτικά όσο αφορά το DualSense και τις νέες λειτουργίες που έχει φέρει αυτό, και πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο μελλοντικά το χειριστήριο του Xbox Series X|S να δεχθεί μία αναβάθμιση. Όπως ξέρουμε η Microsoft σε αντίθεση με τη Sony επέλεξε να μην πραγματοποιήσει ριζοσπαστικές αλλαγές στο νέο της χειριστήριο.

Αναλυτικά ο Phil Spencer δήλωσε: «Σκεφτόμαστε σίγουρα διαφορετικά είδη συσκευών που μπορούν να φέρουν περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερα μέρη. Υπάρχει πιθανός μία δουλειά που μπορούμε να κάνουμε στο χειριστήριο μας. Πιστεύω πως η Sony έκανε πολύ καλή δουλεία όσο αφορά το χειριστήριο της και εξετάζουμε τι πράγματα πρέπει να κάνουμε.»

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88