ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξεκίνησαν οι cloud streaming δοκιμές στη beta του PS5

Το μέλλον είναι εδώ, τώρα και στο PS5.

Πολύ θετικά τα πρώτα βήματα της Sony στο streaming των σύγχρονων κυκλοφοριών της, εφόσον οι beta testers του PS5 software απέκτησαν ήδη πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα. Μολονότι αυτή η νέα δοκιμή παρουσιάστηκε ως λειτουργία που βρίσκεται στα πρώτα στάδια εφαρμογής της, αυτοί που προσκλήθηκαν να δοκιμάσουν όλα τα νέα features που τεστάρονται για το PS5 μπορούν να δοκιμάσουν την απόλαυση ορισμένων games μέσω ιντερνετικής μετάδοσης.

Ακόμα πιο ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι στο streaming των PS5 τίτλων υπάρχει διαθέσιμη και η 4K ανάλυση, κάτι που ναι μεν θα απαιτεί ισχυρές συνδέσεις στο διαδίκτυο για να υποστηριχθεί, όμως ακυρώνει τις ανησυχίες που όλοι είχαμε ότι θα περιοριστούμε σε Full-HD αναλύσεις όταν υλοποιηθεί και συμπεριληφθεί στο λειτουργικό σύστημα του PS5.

Κατά την πειραματική εγκατάστασή του μεταξύ των streaming επιλογών τα παιχνιδία που φαίνοντια ήδη να υποστηρίζονεται είναι τα εξής:
- God of War Ragnarök
- Horizon Forbidden West
- Fortnite
- Fall Guys
- Destiny 2
- Returnal
- Demon’s Souls
- Death Stranding
- Sackboy: A Big Adventure
- Destruction All-Stars
- Fall Guys
- Demon Slayer (Game Trials)
- Resident Evil Village (Game Trials)

Υπενθυμίζουμε πως αυτή η δυνατότητα έχει ανακοινωθεί ως μελλοντικό προνόμιο από το οποίο θα επωφεληθούν μόνο τα μέλη του PS Plus Premium.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.