ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Hades II πλησιάζοντας στο Steam Early Access

Έτοιμη να κάνει την αρχή η Supergiant!

Το direct sequel του βραβευμένου roguelike του 2020 αναμένεται να ανοίξει τις «πύλες» του σε ένα μέρος του κοινού μέσω του επερχόμενου Technical Test από την Supergiant Games. Σε μια νέα ανάρτηση στο Τwitter, η ίδια έκανε την ανακοίνωση, ενώ παράλληλα έδωσε οδηγίες για το πως να λάβει κανείς μέρος.

Στόχος του συγκεκριμένου τεστ είναι να διασφαλιστεί ότι η επερχόμενη κυκλοφορία σε Early Access - η οποία φαίνεται πως πλησιάζει - θα προσφέρει εξαρχής μία ομαλή και ολοκληρωμένη εμπειρία δίχως προβλήματα και «μουτζούρες».

Οι παίκτες που θα επιλεχθούν θα αλληλεπιδράσουν προφανώς με πολύ λιγότερο περιεχόμενο από την επικείμενη έκδοση Early Access. Θα συμπεριλαμβάνεται η πρώτη μεγάλη περιοχή του παιχνιδιού και οι αρχικοί χαρακτήρες, ενώ δεν θα είναι απαραίτητο να γνωρίζει κανείς το προηγούμενο παιχνίδι ή την ελληνική μυθολογία. Μπορείτε να δείτε μερικά extended gameplay πλάνα από την Supergiant Games παρακάτω:

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Technical Test του Hades II μπορούν επισκεφθούν τη σελίδα του τίτλου στο Steam και να κλικάρουν στο κουμπί "Αίτημα πρόσβασης". Εάν επιλεγείτε να συμμετάσχετε θα λάβετε ένα email από το Steam με οδηγίες λήψης.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.