ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξημερώματα Παρασκευής το επόμενο State of Play και με first-party παρουσίες

Η Sony ξεκινά τη not-E3 περίοδο!

Νισάφι! Το έφτασε στα όρια η μεριά του PlayStation για να ανακοινώσει την από πολλούς φημολογούμενη παρουσίασή της για τα τέλη του Μάη. Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο μας δίνει, λοιπόν, για να προετοιμαστούμε για το νέο State of Play, που θα λάβει χώρα ψηφιακά στα κανάλια του PlayStation την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 01:00 τα ξημερώματα για τη χώρα μας. Όπως αναφέρεται στις σχετικές δημοσιεύσεις και στο PS Blog, το show πρόκειται να διαρκέσει κάτι παραπάνω από 30 λεπτά και θα περιλαμβάνει 14 διαφορετικά games για PS5 και PS VR2, τόσο από first-party ομάδες της Sony όσο και από τους συνεργάτες της.

Όσοι παρακολουθούσατε τα νέα των τελευταίων ημερών θα γνωρίζετε ήδη τουλάχιστον 3 από τα games που 99% θα παραστούν στο event, αφού εμπιστευόμαστε τους ρεπόρτερ που ισχυρίζονται πως θα δούμε ένα νέο Astro Bot game, το Concord της Firewalk Studios και τη μεταφορά του God of War Ragnarök στα PC. Όλα τα άλλα είναι εικασίες και μαντεψιές, ωστόσο μάλλον βγάζουμε από την εξίσωση οτιδήποτε αφορά τα παιχνίδια Silent Hill, εφόσον η Konami θα διεξάγει τη δική της παρουσίαση 1 ώρα αργότερα.

Κάπως έτσι κόβεται η κορδέλα των καλοκαιριών gaming shows για το 2024, αφού από την επόμενη εβδομάδα θα συντονιστούμε για το Summer Game Fest, το Xbox Games Showcase, το Ubisoft Forward και πολλά ακόμη!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.