ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

YouTuber «χτύπησε» πάνω από 4000 fps στο CS:GO

Never say never.

Δεν είναι κρυφό πως παιχνίδια σαν το CS:GO που έχουν ελάχιστες απαιτήσεις και τρέχουν και στα πιο «potato» συστήματα, αποτελούν πολλές φορές στόχο τέτοιων ακραίων επιδόσεων και ας μην έχει καμία πρακτική επίδραση στον τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, o 3kliksphilip εξοπλισμένος με την RTX 4090 των -μόλις- 2.022 ευρώ κατάφερε να καταρρίψει κάθε προηγούμενο, αφού με τις προσαρμογές που έκανε στο performance του τίτλου αφαιρώντας το HUD και τα AI bots έπιασε το αδιανόητο 4.486 frames per second κοιτώντας ένα τοίχο, φυσικά για μία και μοναδική στιγμή.

{youtube}5GneP6MuVOk{/youtube}

Προφανώς το παραπάνω επίτευγμα δεν θα μπορούσε να συμβεί σε κανονική ροή παιχνιδιού καθώς το μεγαλύτερο νούμερο που μπορεί να «πιάσει» η αρχιτεκτονική του Counter Strike είναι τα 1000 fps. Οτιδήποτε πέρα από αυτό το σημείο προκαλεί game-breaking προβλήματα. Η αίσθηση του να καταφέρνουμε το αδύνατο είναι αν μη τι άλλο σαγηνευτικό και ποιος μπορεί να μας αποκλείσει πως στο μέλλον τέτοιες επιδόσεις θα είναι η νόρμα.

 

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88