ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

YouTuber αγόρασε ΟΛΑ τα games των Wii U και 3DS

Ο `The Completionist` τρελάθηκε...

Κάποια στιγμή εντός του 2022 η Nintendo αποκάλυψε πως θα αποσύρει και επισήμως τις ψηφιακές αγορές μέσα από τις δύο προγενέστερες κονσόλες της, Wii U και 3DS, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν ήδη κυκλοφορήσει για λήξη των συναλλαγών. Κάποιοι θίχτηκαν, κάποιοι στεναχωρήθηκαν, κάποιοι αδιαφόρησαν, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων/gamers που δεν κατατάσσονται σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Μία ξεχωριστή περίπτωση από μόνος του είναι ο The Completionist, ο δημοφιλής content creator με περισσότερους από 1.5 εκατομμύριο subscribers, ο οποίος είναι γνωστός για το πως "ξεθεώνει" τα games που παίζει, φτάνοντας στην συνεχώς στην 100% πλήρη ολοκλήρωσή τους. Τα reviews του περιστρέφονται γύρω και από αυτό, εφόσον αφού σχολιάσει ένα game γενικά φτάνει και στην κριτική του ως παιχνίδι που επιτρέπει την κάλυψη όλου του περιεχομένου του.

Αυτή τη φορά όμως τράβηξε τα βλέμματα της gaming βιομηχανίας εφόσον δαπάνησε το τρελό ποσό των 22.791 δολαρίων, ώστε να αποκτήσει ΚΑΘΕ τίτλο που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμος στα eShops των Nintendo Wii και Nintendo 3DS. Ο λόγος; Το προαναφερθέν γεγονός που θέλει τα stores τους να κλείνουν, οπότε ο ίδιος θεώρησε εύλογο να είναι κάτοχος κάθε Nintendo κυκλοφορίας των περασμένων γενεών. Έτσι ο, κατά κόσμον, Jirard Khalil έβαλε στην digital συλλογή του 866 Wii U games και 1.547 3DS games, ψωνίζοντας συνολικά 2.413 παιχνίδι που, κακά τα ψέματα, δεν θα παίξει ποτέ του. Δεν παρέπεμψε να επενδύσει και σε όποιο DSiWare και DLC, συλλέγοντας αντικείμενα του Wii U με συνολική χωρητικότητα 1.2TB και 3DS πράμα των 267GB.

{youtube}ujHUMG0Uovs{/youtube}

Για όλη αυτή τη δραστηριότητα και τη δημιουργία του βίντεο, ο The Completionist αναφέρει πως αξιοποίησε τα χρήματα χορηγιών, όπως και ότι θα δωρίσει τη συλλογή σε έναν ΜΚΟ, ονόματι Video Game History Foundation, που τιμά την ιστορία των video games. 

Σε μία εβδομάδα από σήμερα δεν θα είναι εφικτό να αγοράσετε τίποτα σε Wii U και 3DS, κάτι που έκανε και τον The Completionist να επιταχύνει τη διαδικασία, ακόμα και αν χρειάστηκε 464 eShop κάρτες για να το καταφέρει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88