ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Υπομονή ζητά η Bloober Team για το remake του Silent Hill 2

Κανένας λόγος ανησυχίας λένε οι Πολωνοί.

Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο και μερικούς μήνες από την αποκάλυψη όλων των υπό κατασκευή Silent Hill τίτλων, υπάρχει πληθώρα υποστηρικτών του franchise που αναρωτιέται για το πότε θα δούμε όλα αυτά τα horror projects του αγαπημένου σύμπαντος τρόμου να κυκλοφορούν. Εννοείται πως στο ζενίθ του ενδιαφέροντος των περισσοτέρων βρίσκεται το Silent Hill 2 remake, το οποίο γνωρίζαμε πριν καν ανακοινωθεί πως έχει αναλάβει η Bloober Team των Blair Witch και The Medium. Το συγκεκριμένο τιμ χρειάστηκε να τοποθετηθεί δημοσίως για τη φάση στην οποία βρίσκεται, θέλοντας να καθησυχάσει τους fans λέγοντας τους πως όλα πάνε καλά με το development και ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακούσει περισσότερα αφορά τον publisher του παιχνιδιού, την Konami.

Ορίστε ένα μεταφρασμένο απόσπασμα της ανακοίνωσης που εξέδωσαν:

"Εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξής μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε πως η παραγωγή προχωρά ομαλά και σε συμφωνία με το πρόγραμμά μας.

[...] Παρόλα αυτά, ζητάμε λίγη ακόμα υπομονή. Μόλις η Konami, ως εκδότης του παιχνιδιού, μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες είμαστε αισιόδοξοι πως η υπομονή θα αξίζει".

Όσο ξαφνικά κανονίστηκε το Transmission Livestream που μας έδειξε όλα τα Silent Hill, έτσι ανύποπτα μπορεί να λάβουμε και τα updates που επιζητούμε, αλλά πλέον είναι δεδομένο πως το Silent Hill 2 remake δεν θα προλάβει το 2023. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.