ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οριστικό τέλος για το Yu-Gi-Oh! Cross Duel

Πριν καν προλάβει να φτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Τίτλους τέλους όσον αφορά στην υποστήριξη του από την δημιουργό εταιρεία, Konami, έλαβε το mobile παιχνίδι καρτών Yu-Gi-Oh! Cross Duel, αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, οι παίκτες θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν με τις κάρτες τους μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου του 2023. Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφόρησε δωρεάν για Android και iOS στις 6 Σεπτεμβρίου του 2022 και ολοκληρώνει τον σύντομο κύκλο ζωής του πρίν προλάβει να συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Η ιαπωνική εταιρεία σταμάτησε επίσης κάθε αγορά μέσω της εφαρμογής, με όσους παίκτες είχαν αχρησιμοποίητους κρυστάλλους εντός του παιχνιδιού να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα χρήματα τους πίσω.

Το Yu-Gi-Oh! Cross Duel είναι ένα card-game τεσσάρων παικτών, που αξιοποιεί το σχήμα ενός σταυρού μέσα στο οποίο οι "μονομάχοι" καλούνται μέσω τριών διαφορετικών λειτουργιών (four player versus, co-op και singleplayer) να αντιμετωπίσουν γνώριμα τέρατα καθώς και χαρακτήρες από την πασίγνωστη manga/anime σειρά.

Το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει προς το οριστικό κατέβασμα ρολών του, θα αποκτήσει δυνατές καθημερινές επιβραβεύσεις και bonuses με δώρα, έτσι ώστε όσοι είχαν επενδύσει τον χρόνο τους να ζήσουν για όσο μπορέσουν ακόμα το πλήρες πακέτο που είχε να τους προσφέρει αυτός ο κόσμος.

Πηγή: TouchArcade

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88