ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Yuji Naka φεύγει από την Square Enix

Σκέψη ακόμα και για απόσυρση από τη βιομηχανία.

Ο συν-δημιουργός του Sonic, αφού ενημέρωσε τόσο το Facebook όσο και το LinkedIn του, πως δεν εργάζεται πλέον για λογαριασμό της Square Enix, ήρθε να το επιβεβαιώσει και επίσημα μέσα από ένα tweet. "Πλέον μπορώ να πω και επίσημα πως παραιτήθηκα από την Square Enix από τον Απρίλιο, δεν μπορώ να πω την αιτία προς το παρόν, αλλά ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή μελλοντικά. Όσο για το μέλλον μου στην βιομηχανία, είμαι ήδη 55 ετών, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να αποσυρθώ", είπε χαρακτηριστικά.

Η φυγή του βετεράνου αυτού δημιουργού έρχεται μετά από το απογοητευτικό Balan Wonderworld, στο οποίο ήταν director. Ο Yuji Naka είχε φτιάξει το studio Balan Company για την Square το οποίο και δημιούργησε το Balan Wonderworld. Το studio διέθετε γνωστά ονόματα της βιομηχανίας όπως αυτό του Naoto Ohshima, σχεδιαστή του Sonic the Hedgehog.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88