ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Zenless Zone Zero: Ασύλληπτο ξεκίνημα με 50 εκατομμύρια downloads

Πώς είπατε; Δεν άκουσα... Ορίστε;!

Η HoYoverse και το ομώνυμο σύμπαν της έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι βασιλεύουν στην κατηγορία των gacha games και το Zenless Zone Zero, το νέο της παιχνίδι εντός του genre, δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει καν 48ωρο από όταν διατέθηκε στο κοινό του, παρόλα αυτά έχει ξεπεράσει ήδη τους 50 εκατομμύρια παίκτες. Καταλαβαίνουμε ότι είναι free-to-play και είναι γνωστή η εθιστική λούπα στην οποία βάζουν τους παίκτες αυτού του είδους τα παιχνίδια, αλλά δεν συζητάμε πως το συγκεκριμένο νούμερο είναι τρομακτικό ακόμα και για τις πιο φιλόδοξες κυκλοφορίες του gaming.

Στη HoYoverse βέβαια έχουν συνηθίσει πια αυτά τα εξωπραγματικά στατιστικά, για αυτό και αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και κυνικότητα την επιτυχία του Zenless Zone Zero, ξέροντας πως κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι μόνο η αρχή. Παρόλα αυτά, εννοείται πως οι devs ευχαρίστησαν το ήδη τεράστιο κοινό που συγκεντρώθηκε και του δίνουν και δωράκια, εφόσον όσοι συνεισέφεραν σε αυτό το νούμερο θα πάρουν 1600 Polychrome. 

Ακολουθεί απόσπασμα των ευχαριστιών των δημιουργών του ZZZ:

"Αγαπητοί Proxies: Χαιρετίσματα! Από την κυκλοφορία του, το Zenless Zone Zero έχει φτάσει τις 50 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως. Μια πόλη που κάποτε υπήρχε μόνο στις ελπίδες και τα όνειρα της ομάδας προγραμματιστών μας δεν ήταν ποτέ τόσο γεμάτη από ζωή όσο τώρα. Η υπομονή και η υποστήριξή σας έκαναν τη New Eridu αυτό που είναι σήμερα. Φυσικά, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων και για να γίνουμε πραγματικά μια πόλη θαυμάτων, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη πολλές βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Ενθαρρύνουμε όλους τους Proxies να παρέχουν σχόλια και προτάσεις μέσω των επίσημων καναλιών μας."

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.