ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτη ματιά στα zombies του Call of Duty: Vanguard

Οι απέθαντοι κυριεύουν το πεδίο της μάχης.

Δεν θα νοούταν Call of Duty κυκλοφορία και μάλιστα σε setting παγκοσμίου πολέμου, αν αυτό δεν συνοδευόταν από το αντίστοιχο Zombies mode. Η Activision μας παρείχε, όπως υποσχέθηκε, μία πρώτη, δίλεπτη ματιά στο εν λόγω feature, που δείχνει φυσικά τους ναζί στρατιώτες να κυριεύονται από τη δύναμη των απέθαντων. Στόχος σας, φυσικά, είναι να κατασπαράξετε έναν-έναν από δαύτους, όχι πως χρειαζόταν να μεταμορφωθούν σε zombies για να δικαιολογήσουμε τους πόθους μας να τους κάνουμε σουρωτήρι. 

{youtube}8swCrPIt4nY{/youtube}

Πάμε όλοι μαζί: "Ναζί καλός, μόνο νεκρός" ή κάτι τέτοιο εξυπονοεί τουλάχιστον το παραπάνω τρέιλερ, που μας καλεί να αξιοποιήσουμε τα ολοκαίνουρια Dark Aether skills για την αντιμετώπιση αμέτρητων ορδών από zombies και τραγικές φιγούρες. Το Bury a Friend της Billie Eilish στο υπόβαθρο ταιριάζει γάντι, τόσο στον ήχο όσο και νοηματικά και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι τόσο για το συγκεκριμένο mode, αλλά και για ολόκληρο το παιχνίδι που, να θυμίσουμε, κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88