ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Resident Evil Village

Μία ιστορική ποREία.

Πρόσφατα συμπληρώθηκε το τρίτο έτος ζωής του Resident Evil Village στην αγορά και τυχαίνει να συνδυάστηκε με το ξεπέρασμα ενός μεγάλου οροσήμου. Το survival horror game της Capcom μετρά πλέον 10 -ολοστρόγγυλες- εκατομμύρια πωλήσεις, καθιστώντας τον τον ταχύτερο σε ρυθμό πωλήσεων τίτλο της σειράς Resident Evil στα 28 χρόνια ιστορίας της. Σε αυτό το αποτέλεσμα βοήθησε φυσικά ότι το παιχνίδι ήταν cross-gen κυκλοφορία, όπως και ότι δέχθηκε αρκετές μεταφορές σε περαιτέρω πλατφόρμες στη συνέχεια και επανακυκλοφόρησε μέσω της Gold Edition.

Μέσα στον εορτασμό της επιτυχίας του παιχνιδιού της η Capcom ξεκαθάρισε πως δεν επαναπαύεται

"Η Capcom είναι σταθερά δεσμευμένη στο να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των χρηστών, αξιοποιώντας τις κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες ανάπτυξης των παιχνιδιών της, προκειμένου να δημιουργήσει άκρως διασκεδαστικές εμπειρίες παιχνιδιού".

Ευελπιστούμε αυτή η υπόσχεση να καλύψει και το μέλλον της σειράς Resident Evil, για το οποίο πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες με όλα αυτά που ακούγονται περί RE9 και αρκετών remakes.

Για την ώρα, αυτή είναι η στιγμή του Resident Evil Village, το review του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ from yours truly.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.