ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αργεί ακόμα το DLC του Elden Ring

Να κατευνάσει την ανυπομονησία μας προσπαθεί ο παραγωγός του.

Αισιόδοξος για την ποιότητα και το περιεχόμενο, απογοητευτικός όμως για το πότε θα κυκλοφορήσει το Shadow of the Erdtree DLC εμφανίστηκε ο producer του παιχνιδιού και της FromSoftware, Yasuhiro Kitao, σε συνέντευξη που έδωσε στο ιαπωνικό Game Watch. Σύμφωνα με τον ίδιο, το συγκεκριμένο expansion έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει, αλλά δεν βρίσκεται στα κοντά, όπως πολύς κόσμος θα ήλπιζε.

"Θα αργήσει λίγο ακόμα, αλλά η πρόοδος πραγματοποιείται ομαλά. Όπως και στο Bloodborne [στα DLC's του], θα έχει νέες μάχες και νέους χαρακτήρες".

Μήπως είναι Σπαρτιάτης και όχι Ιάπωνας; Anyway, το νόημα είναι πως ενώ έχουμε ακούσει εδώ και καιρό για αυτό, το πολυπόθητο DLC του Elden Ring χρειάζεται κι άλλον χρόνο για να ετοιμαστεί. Αν υποθέσουμε πως δεν θα διατεθεί στην αγορά μέσα στο επόμενο δίμηνο, το Shadow of the Erdtree DLC θα κυκλοφορήσει 99% αφού το base game θα έχει συμπληρώσει 2 χρόνια στο εμπόριο. 

Άραγε θα δούμε κάτι στα The Game Awards; Η FromSoftware - όταν κάνει διάλειμμα από την παραλαβή βραβείων - φροντίζει πάντοτε να "δώσει" κάτι στον Geoff Keighley. Θα μάθουμε τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Δείτε επίσης το review μας για το Elden Ring.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.