ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ASTRO BOT: Νέα PlayStation cameos θα φέρει το δωρεάν DLC

Τα credits του παιχνιδιού "προδίδουν" τα νέα VIP bots!

Η μισή διασκέδαση του ASTRO BOT, όπως έγραψα και στο αναλυτικό review μας για το παιχνίδι, κρύβεται στην εύρεση και την απελευθέρωση των μικρών φίλων του ASTRO, ιδίως αυτών που αποτελούν αναφορές σε αγαπημένα PlayStation franchises, αφού ξεκλειδώνουν όμορφες αλληλεπιδράσεις μαζί τους πίσω στο "Σημείο Συντριβής".

Παρά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, φαίνεται πως η Team Asobi στοχεύει να αυξήσει τον αριθμό των references και nods σε μερικές ακόμη σειρές παιχνιδιών που λατρεύτηκαν μέσα στις PlayStation κονσόλες, κρίνοντας από τους τελικούς συντελεστές του παιχνιδιού. Στα ending credits του ASTRO BOT παρατηρούμε τις ευχαριστίες σε βιντεοπαιχνίδια όπως τα Assassin's Creed, Beyond Good & Evil, Rayman, Stellar Blade, Rise of the Ronin και Croc and Worms, χωρίς κανένα από αυτά τα παιχνίδια να έχει εκπροσώπηση με κάποιο VIP bot στο παιχνίδι.

Όλο αυτό δημιούργησε την υπόθεση ότι στο δωρεάν DLC που ετοιμάζει και μας έχει τάξει η Team Asobi, αυτό με τα speedruns και τα challenge levels, θα περιλαμβάνουν ενδεχομένως αυτά τα αχρησιμοποίητα VIP bots που επίσης θα αναζητούν διάσωση. Στα εικαστικά του ASTRO BOT είδαμε επίσης περιπτώσεις όπως αυτή του Twisted Metal, που επίσης δεν βρήκε τον δρόμο της για το τελικό προϊόν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.