ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Χωρίς performance ή quality mode το Dragon's Dogma 2

Θα έχει ξεκλείδωτα frames.

Πολλές και ποικίλες κυκλοφορίες παιχνιδιών κρύβει ο Μάρτιος, με μία από αυτές να είναι το Dragon’s Dogma 2. Το πολυαναμενόμενο sequel της Capcom αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του μήνα, αποτελώντας ένα σημαντικό ορόσημο για τους λάτρεις των action RPG. Βέβαια, σε αντίθεση με άλλα σύγχρονα games της γενιάς, το Dragon’s Dogma 2 δεν θα δίνει τη δυνατότητα επιλογής performance ή quality mode στα PS5 και Xbox Series X|S.

Μιλώντας στο Game Informer, ο director του παιχνιδιού, Hideaki Itsuno, επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρχει επιλογή γραφικών, λέγοντας πως αναφορικά με τις κονσόλες το Dragon’s Dogma 2 θα τρέχει περίπου ή λίγο παραπάνω από τα 30 frames per second. Βέβαια, ο ίδιος διευκρίνισε πως θα υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες που θα μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν.

Μπορεί λειτουργίες όπως quality και performance mode να μην είναι απαραίτητες, όμως δίνουν τη δυνατότητα στους console players να θέσουν εύκολα και γρήγορα τις προτεραιότητές τους, αναφορικά με την ανάλυση των γραφικών και τα καρέ ανά δευτερόλεπτο αντίστοιχα. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως μπαίνοντας σε αυτή τη γενιά κονσολών πιστεύαμε πως τα 60FPS θα είναι δεδομένα, όμως αρκετά και μεγάλα games έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να το κάνουν πως απέχουμε ακόμα από μία τέτοια πραγματικότητα.

Ας ελπίσουμε αυτή η επιλογή να μην στοιχήσει στην Capcom και στο Dragon’s Dogma 2, καθώς οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μας για το παιχνίδι ήταν ενθαρρυντικές, και μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ!

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.