ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δίωρο trial του Marvel’s Spider-Man 2 για την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου

…για τα PS Plus Premium και Deluxe μέλη.

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει το New Game+ για το Marvel’s Spider-Man 2, όμως η Insomniac δεν μας ξέχασε όπως πιθανώς να ξεχάσουν ορισμένα άτομα τους/τις παρτενέρ τους την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Ειδικότερα, ξεκινώντας από σήμερα, τα μέλη των PlayStation Plus Premium και Deluxe (όπου υπάρχει) κατηγοριών μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση για δύο ώρες στο Marvel’s Spider-Man 2 και να απολαύσουν τη νέα περιπέτεια των Peter Parker και Miles Morales.

Παράλληλα, το trophy και story progression που θα πραγματοποιήσετε θα μεταφερθεί και στο κανονικό παιχνίδι όταν και εφόσον το αγοράσετε. Αν πάλι οι δύο ώρες δεν σας πείσουν για το νέο και record-breaking αριστούργημα της Insomniac μπορείτε να διαβάσετε το review του αγαπητού Γιάννη Σιδηρόπουλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εκθείασε το παιχνίδι και θεωρώντας το βασικό λόγο για να αγοράσετε PS5 σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...