ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αρχές του 2024 περιμένουμε το New Game+ στο Marvel's Spider-Man 2

Μαζί με μερικές ακόμη σημαντικές προσθήκες.

Αργότερα από ό,τι περιμέναμε θα καταφθάσει το επόμενο μεγάλο update για το Spider-Man 2 που, μεταξύ άλλων, θα μας επιτρέψει να ξαναξεκινήσουμε το παιχνίδι διατηρώντας όλο το progress μας, κάτι που η νεολαία αποκαλεί "new game+". Όπως ανακοίνωσε η Insomniac Games, όλη η ομάδα έχει μπει σε διαδικασία βαριάς post-launch υποστήριξης, ωστόσο η έλευση της πολύπλευρης αυτής ενημέρωσης δεν θα έρθει πριν πατήσουμε γερά-γερά στο νέο έτος:

"Έχουμε κάποια νέα σχετικά με την επόμενη ενημέρωση παιχνιδιού για το Marvel’s Spider-Man 2. Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες περίμεναν με ανυπομονησία χαρακτηριστικά όπως το New Game+ και τις περιγραφές ήχου, μεταξύ πολλών άλλων. Εργαζόμαστε σχολαστικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά και απαιτούμε περισσότερες δοκιμές για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα ταιριάζει στα πρότυπά μας.

Τώρα στοχεύουμε στις αρχές του 2024 για την επόμενη ενημέρωση παιχνιδιού και θα έχουμε μια λίστα με πλήρη χαρακτηριστικά πιο κοντά στην κυκλοφορία της. Ακούσαμε τα σχόλιά σας και θα προσθέσουμε ορισμένες λειτουργίες που ζητήθηκαν ιδιαίτερα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής της ώρας της ημέρας, εναλλαγής χρωμάτων στα tendrills και την επανάληψη αποστολών – αναφερόμενοι σε μερικές από αυτές!"

Δείτε επίσης το review μας για το Marvel's Spider-Man 2.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.