ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Johanna Faries θα είναι η νέα Πρόεδρος της Blizzard Entertainment

New year, new… president?!

Η αναδιοργάνωση στην Activision – Blizzard συνεχίζεται, καθώς μετά την μαζική απόλυση πολλών εκατοντάδων developer από τις δύο εταιρείες και την αποχώρηση των Mike Ybarra, Προέδρου, και Allen Adham, Chief Design Officer της Blizzard, πλέον περνάμε σε μία νέα εποχή. Ειδικότερα, από τις 5 Φεβρουαρίου, την προεδρική καρέκλα της Blizzard Entertainment αναλαμβάνει η Johanna Faries, η οποία αφήνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της σειράς Call of Duty και μεταπηδεί στην συνέταιρο Blizzard.

Στην επιστολή-ανακοίνωση που απηύθυνε προς όλα τα μέλη της Blizzard, η Faries δηλώνει πως είναι “μεγάλη τιμή για εκείνη να έρθει στην ομάδα της Blizzard έχοντας αυτό τον ρόλο”, όμως έχει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς ο “μεγάλος ενθουσιασμός της για αυτό το βήμα, δύσκολα συνδυάζεται με τα δυσάρεστα νέα των τελευταίων ημερών”. Παράλληλα, παραδεχόμενη το γεγονός ότι αυτή η επιλογή “αναμφίβολα θα δημιουργήσει αντιδράσεις, απορίες, ακόμα και ανησυχίες” και πως οι “Activision, Blizzard και King αποτελούν τρεις αρκετά διαφορετικές εταιρείες με τα δικά τους ξεχωριστά games, κουλτούρες και κοινότητες”, δεν φαίνεται να πτοείται μιας και “έρχεται σε αυτό τον ρόλο με ενσυναίσθηση αυτών των ιδιαιτεροτήτων και μεγάλο σεβασμό προς την Blizzard, με σκοπό την αναζήτηση νέων, υψηλότερων στόχων για την εταιρεία”.

Κλείνοντας, αναφέροντας την επίσκεψη της στα γραφεία της εταιρείας στο Irvine και προσφέροντας μερικά insights για την προσωπική της ζωή και τη λατρεία της για τη yoga και τα video games -ειδικά του Diablo IV-, η Faries δηλώνει έτοιμη “να ακούσει, να μάθει, να ενδυναμώσει και να συνεργαστεί με όλους στην εταιρεία για έναν λαμπρό μέλλον”.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...