ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony ξεκινά την πώληση refurbished PS5 κονσολών

Για την ώρα μόνο μέσω του PlayStation Direct.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του PS5 Pro, που - κακά τα ψέματα - δεν είχε την υποδοχή που θα περιμέναμε από το ευρύ κοινό, παρατηρήθηκαν ορισμένες νέες καταχωρήσεις στο PlayStation Direct, που καλούν τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ένα ανακατασκευασμένο PS5 ή PS5 Digital Edition για μικρότερο κόστος.

Στο store του PlayStation, που δυστυχώς δεν εξυπηρετεί ακόμα τη χώρα μας, υπάρχει πια κατηγορία με τις λεγόμενες "refurbished" κονσόλες, που στην ουσία αποτελούν προηγουμένως προβληματικά συστήματα ή επιστροφές που δέχθηκαν αντικαταστήσεις στο εσωτερικό τους, ούτως ώστε να επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία. 

Αυτό εξηγεί και η περιγραφή των προϊόντων χαρακτηρίζοντάς τα ως "εκτενώς καθαρισμένα, δοκιμασμένα και έτοιμα για να βρουν νέο σπίτι", διαβεβαιώνοντας τους καταναλωτές πως παραγγέλνοντάς τα θα λάβουν "πλήρη πακέτα με τα απαραίτητα αξεσουάρ, καλώδια και εγχειρίδια χρήσης".

Επιλέγοντας τα refurbished PS5, όσοι έχετε πρόσβαση στο PS Direct φυσικά, θα γλιτώσετε 100-150 δολάρια από το κόστος ενός ολοκαίνουριου κουτιού.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.