ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έχουμε νέες πληροφορίες για το Judas του Ken Levine

Κάτι παραπάνω από Bioshock στο διάστημα!

11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Bioshock Infinite, του τελευταίου πονήματος του Ken Levine και της ομάδας του, έχουμε νεότερες πληροφορίες για το νέο του παιχνίδι με τίτλο Judas. Μπορεί τα έως τώρα πλάνα και στοιχεία που έχουμε ακούσει και δει να θυμίζουν Bioshock, όμως ο Levine και η παρέα του στην Ghost Story Games δεν στέκονται σε αυτά και με κάθε ευκαιρία μας υπενθυμίζουν πως δεν πρόκειται για έναν κλώνο αλλά για κάτι φρέσκο και αρκετά πρωτοποριακό στην gaming σκηνή.

Ειδικότερα, χτίζοντας σε κάποιες ιδέες που συναντήσαμε στο Bioshock, το Judas είναι αρκετά story heavy, με τις έμπρακτες αποφάσεις του παίκτη να καθορίζουν την έκβαση της ιστορίας. Μία ιστορία non-linear, που όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, πρόκειται να περιλαμβάνει τρεις σημαντικούς χαρακτήρες που θα πλαισιώνουν την πρωταγωνίστρια μας που πάσχει από απώλεια μνήμης. Οι χαρακτήρες αυτοί φέρουν τα ονόματα Tom (του οποίου τη φωνή δανείζει ο συνήθης ύποπτος Troy Baker), Hope και Nefertiti, οι πλοκές τους συμβαίνουν ταυτόχρονα, ενώ οι αποφάσεις που θα λάβουν οι παίκτες με κάθε έναν εξ αυτών επηρεάζουν άμεσα την ιστορία και τη σχέση του με τους άλλους χαρακτήρες, κάτι που υπόσχεται μία διαφορετική τελική εμπειρία για τον κάθε παίκτη.

Τέλος, αναφορικά με το gameplay, εκτός από το οφθαλμοφανές «Bioshock στο διάστημα», το Judas φαίνεται να περιλαμβάνει κάποια roguelike στοιχεία, με την πρωταγωνίστρια να διαθέτει τη δυνατότητα της αναγέννησης πιθανώς μετά από κάθε θάνατο της.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε και την λεπτομερής συζήτηση που είχαν ο Ken Levine με τους δημοσιογράφους του IGN και τον Geoff Keighley, οι οποίοι είχαν τη χαρά να παίξουν για περίπου πέντε ώρες το παιχνίδι.

Το Judas δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ενώ γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...