ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έχουμε τις νέες προσθήκες του cast της δεύτερη σεζόν του The Last of Us HBO

Δυνατές κινήσεις από την πλευρά της “Team Abby”.

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνέχεια της The Last of Us σειράς του HBO, η οποία όσο πάει δυναμώνει όλο και περισσότερο. Μετά την ένταξη των Kaitlyn Dever, Isabela Merced και Young Mazino ως Abby, Dina και Jesse αντίστοιχα, πλέον η σειρά βρήκε και τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τα υπόλοιπα μέλη του “Team Abby”. Όπως μεταδίδει το Variety, οι Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle, και Spencer Lord θα μεταφέρουν στην μικρή οθόνη τους χαρακτήρες των Manny, Mel, Nora και Owen.

Και οι τέσσερις ηθοποιοί έχουν ένα αρκετά καλό portfolio από projects στα βιογραφικά τους, με τον Danny Ramirez να έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στα “Top Gun: Maverick” και “The Falcon and the Winter Soldier”, την Ariela Barer στα “How to Blow Up a Pipeline” και “Runaways”, την Tati Gabrielle στις επιτυχημένες σειρές του Netflix “You” και “Chilling Adventures of Sabrina” και τον Spencer Lord στα “Riverdale” και “Family Law”.

Με τον ρόλο της Cathrine O’Hara να είναι ακόμα μυστήριο και τους χαρακτήρες των Yara και Lev να είναι ακόμα «κενοί», ο ενθουσιασμός και το hype για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us HBO μεγαλώνει.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...