ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Kaitlyn Dever θα είναι η Abby της δεύτερης σεζόν του The Last of Us HBO

Οδεύουμε σιγά σιγά προς το εξαιρετικό δεύτερο μέρος της ιστορίας.

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν! Όπως ανακοίνωσε η Naughty Dog μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X, η δεύτερη σεζόν του βραβευμένου The Last of Us HBO βρήκε την Abby της στο πρόσωπο της νεαρής ηθοποιού Kaitlyn Dever.

Η Αμερικανή ηθοποιός απάντησε θετικά στο κάλεσμα των Craig Mazin και Neil Druckmann να ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη έναν ρόλο που έχει διχάσει πλήρως την gaming κοινότητα τα τελευταία χρόνια. Όμως, όσοι και όσες είναι λίγο παραπάνω… ψαγμένοι με τα παιχνίδια της Naughty Dog, ίσως το άκουσμα του ονόματος της Dever να μην ήταν και τελείως άγνωστο. Αν αναρωτιέστε το γιατί, η απάντηση είναι απλή μιας και η Dever έκανε το motion capture και χάρισε τη φωνή της στην Cassie Drake, την -spoiler, αλλά έχουν περάσει και σχεδόν 10 χρόνια- κόρη του αγαπημένου κυνηγού θησαυρών Nathan Drake στο Uncharted 4: A Thief’s End.

Για τους λιγότερο όμως ψαγμένους με το library της Naughty Dog, η Kaitly Dever έχει και μία αρκετά μακρά πορεία στην entertainment βιομηχανία, έχοντας πάρει μέρος ήδη από μικρή ηλικία σε ταινίες όπως το J. Edgar (2011), Bad Teacher (2011) και The Front Runner (2018), αλλά και σε σειρές όπως το Justified και Last Man Standing. Τα τελευταία χρόνια το portfolio της από πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει μεγαλώσει αρκετά καθώς την έχουμε δει στα Booksmart, Unbelievable, Short Term 12 και στο πρόσφατο No One Will Save You του Hulu.

Με την προσθήκη και της έτερης πρωταγωνίστριας της δεύτερης σεζόν, φαίνεται πως περνάμε σιγά σιγά σε production φάση για τη σειρά η οποία όπως και όλες οι παραγωγές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού γνώρισαν μία καθυστέρηση λόγω και της μακροχρόνιας απεργίας των WGA και SAG-AFTRA. Όμως, οι fans δε θα μείνουν για πολύ με το παράπονο της απουσίας του franchise μιας και στις 19 Ιανουαρίου έρχεται η Remastered έκδοση του Part II.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...