ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εκτός PS Store το Gran Turismo Sport

Λίγες εβδομάδες πριν το κλείσιμο των servers του.

Από τον Σεπτέμβριο γνωρίζαμε πως η δύση του GT Sport πλησιάζει και τώρα βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε αυτή. Στις 31 Ιανουαρίου θα αποσυρθούν οριστικά οι online servers του, μπλοκάροντας τη διαδικτυακή πρόσβαση από όλους τους παίκτες. Το γεγονός ότι το μισό περιεχόμενο του παιχνιδιού πρακτικά θα "κλειδωθεί" δείχνει να οδήγησε την Polyphony στο να αφαιρέσει το παιχνίδι από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony, εφόσον το GT Sport δεν είναι πια προς πώληση μέσω PS Store.

Το προϊόν υφίσταται πλέον μόνο ως downloadable περιεχόμενο για όσους κατέχουν το παιχνίδι στην ψηφιακή τους βιβλιοθήκη, όμως δεν θα μπορεί να αγοραστεί από κανέναν από εδώ και στο εξής, ώστε να αποφευχθούν τα όποια παράπονα για δυσλειτουργίες στο online υπο-σύνολό του. Κατά τα άλλα έχει ξεκαθαριστεί πως όλες οι offline παροχές του θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και να απολαμβάνονται από όσους παίζουν ακόμα το Gran Turismo Sport.

Είναι ακόμα μία επιβεβαίωση πως η Polyphony Digital έχει προχωρήσει, με το Gran Turismo 7 να συμπληρώνει 2 χρόνια κυκλοφορίας τον ερχόμενο Μάρτιο. Άραγε το επόμενο GT να προλάβει την τρέχουσα γενιά;

Δείτε επίσης το review μας για το Gran Turismo 7.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.