ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εμφανίστηκε προϊόν "DualSense V2" στο Walmart του Καναδά

Και ίσως λύνει ένα σοβαρό μας πρόβλημα.

Μία καταχώρηση που πλέον έχει διαγραφεί από το site του Walmart Canada αναστάτωσε θετικά την PlayStation κοινότητα, εφόσον γέννησε ελπίδες για νέο DualSense χειριστήριο με σχεδόν διπλάσια διάρκεια μπαταρίας. Το "DualSense V2" όπως χαρακτηριστικά ονομαζόταν το προϊόν του εν λόγω listing υποστηρίζεται, βάσει Walmart πάντα, πως θα έρχεται πακέτο με τη βάση φόρτισης της Sony, ενώ το ίδιο το χειριστήριο θα κρατά για 12 ώρες συνεχόμενου gaming, τη στιγμή που το τρέχον μοντέλο με τα 1.560 mAh αντέχει περίπου 6 ώρες.

Το ενδιαφέρον είναι πως η τιμή του εξαφανισμένου πια προϊόντος ήταν ίδια σε καναδέζικα χρώματα το απλό DualSense, παρότι φέρνει πολλά περισσότερα στο τραπέζι. Βέβαια, μέχρι να υπάρξει επιβεβαίωση από την ίδια τη Sony τίποτα δεν είναι βέβαιο και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα hardware κομμάτι που δείχνει να περάστηκε στο ντούκου από τους leakers, που μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει όλα τα PS5 προϊόντα πριν την ώρα τους. 

Η ύπαρξή του βγάζει νόημα, εφόσον και στην εποχή του PS4 υπήρξε "DualShock 4 V2", ως φρεσκάρισμα της αρχικής ιδέας για χειριστήριο που ερχόταν πακέτο με τις PS4 κονσόλες. Ίσως ήρθε η ώρα και για το DualSense να υποστεί μικρο-αλλαγές, αφού οι μεγάλες ανήκουν στο premium controller του PS5, το DualSense Edge.

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για το DualSense Edge.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.