ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται και επίσημα το Palworld και στα κινητά

Ταυτόχρονα η Nintendo ακονίζει τα νύχια της!

Η Pocketpair υπέγραψε συμφωνία με την KRAFTON για να φέρει το Palworld στα κινητά.

Η ανακοίνωση προέρχεται από το δελτίο τύπου της KRAFTON, το οποίο αποκαλύπτει ότι η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνία αδειοδότησης για την πνευματική ιδιοκτησία (IP) του Palworld.

Η KRAFTON - η οποία είναι κυρίως γνωστή για τη δουλειά της στο PUBG – ανέφερε πως η συμφωνία θα βοηθήσει την εταιρεία να ερμηνεύσει και να εφαρμόσει πιστά τα κύρια διασκεδαστικά στοιχεία του πρωτότυπου, για τα κινητά.

Το Palworld έκανε το ντεμπούτο του στο PlayStation μόλις την περασμένη εβδομάδα, μετά από μια περίοδο αποκλειστικότητας στο Xbox. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο PS5 για την Ιαπωνία. Ενώ ακόμα η Sony και η Pocketpair δεν έκαναν περαιτέρω σχόλια σχετικά με το θέμα, πολλοί υπέθεσαν ότι είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Nintendo αυτή τη στιγμή μηνύει την Pocketpair για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Η Pocketpair απάντησε: 

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους θαυμαστές μας και για να διασφαλίσουμε ότι οι προγραμματιστές indie παιχνιδιών δεν εμποδίζονται ή αποθαρρύνονται από το να συνεχίσουν τις δημιουργικές τους ιδέες».

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας του Palworld για κινητά.

Κώστας Σκουρογιάννης's Avatar

Κώστας Σκουρογιάννης

Λατρεύω και ασχολούμαι με όλα τα media και την τεχνολογία γενικότερα, αλλά όταν θα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, πάντα με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι θα με βρεις!