ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Helldivers 2: Starfield, Monster Hunter και GTA V υποκλίνονται στους 400+ χιλιάδες παίκτες του

Συνεχίζει να ανεβάζει τα ρεκόρ του στο Steam!

Άνευ προηγουμένου θρίαμβος για την Arrowhead Game Studios που, ενώ δυσκολεύεται με τη χωρητικότητα των servers του Helldivers 2, δεν σταματά να σημειώνει όλο και μεγαλύτερη πρόοδο σε ταυτόχρονους παίκτες. Το SteamDB ανεβάζει μέρα με τη μέρα τη θέση του παιχνιδιού στην all-time λίστα των games με τους περισσότερους concurrent παίκτες και με τους 411.359 της τελευταίας ανανέωσης βρίσκεται πια στη θέση 23.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τις περασμένες ώρες το Helldivers 2 είχε περισσότερους παίκτες συνδεδεμένους στους PC servers του από ό,τι έπιασαν ποτέ τα Grand Theft Auto V, Starfield, το πρώτο Counter-Strike, το Destiny 2, το Monster Hunter: World, το Halo Infinite και πολλά ακόμη πολύ μεγαλύτερα ονόματα του gaming και δη του online gaming. Έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμα ψηλότερα στον συγκεκριμένο πίνακα, εφόσον τα POSTAL και Sons of the Forest της 21ης και της 22ης θέσης αντίστοιχα έχουν ρεκόρ με μόλις 1000κάτι παίχτες παραπάνω.

Αν οι διακομιστές του παιχνιδιού είχαν το απαραίτητο capacity ενδέχεται τα νούμερα να ήταν πολύυυυυ υψηλότερα από τα αναγραφόμενα, αλλά δεν αποτελεί μυστικό ότι οι devs του δεν ήταν προετοιμασμένοι για τέτοια επιτυχία. Για να καταλάβετε τη διαφορά του sequel, το πρώτο Helldivers δεν ξεπέρασε ποτέ του τους...🥁... 7000 παίκτες!

Ο Παύλος στο review του εκθείασε το gameplay και όλο το διασκεδαστικό concept του Helldivers 2, αλλά όντως αντιμετώπισε θέματα σύνδεσης, που βγάζουν νόημα με βάσει όλα τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία. Για να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να μάθουμε πώς αποδίδει το παιχνίδι και στο PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.